Date Event
Aug 13, 2020 6:00 PM Hip Hop Flow + Happy Hour @ Hyde House W details
Aug 23, 2020 6:45 PM Strength in Numbers Ride: Center for Policing Equity details
Sep 12, 2020 9:30 AM Yoga and Mimosas @ American Social details
Wed8.19 Thu8.20 Fri8.21 Sat8.22 Sun8.23 Mon8.24 Tue8.25
Cycle Julio 5:00 AM 45 min
Circuit W Andrew 5:15 AM 50 min
Sunrise Hip Hop Flow Kiera 6:00 AM 60 min
Cycle Julio 6:00 AM 45 min
Stations W Roddy 6:15 AM 50 min
Circuit W Andrew 6:15 AM 50 min
Hot Full Body Erinn 6:30 AM 50 min
Cycle Dani 7:00 AM 45 min
Outside Flex: Mobility** Nick 7:00 AM 30 min.
Outside Flex: Mobility** Nick 7:10 AM 30 min.
Circuit W Roddy 7:15 AM 50 min
Stations Glenn 7:15 AM 50 min
Outside Flex: Mobility** Nick 7:20 AM 30 min.
Hot Full Body** Erica 7:30 AM 50 min
Outside Flex: Mobility** Nick 7:30 AM 30 min.
Outside Flex: Mobility** Nick 7:40 AM 30 min.
Outside Flex: Mobility** Nick 7:50 AM 30 min.
Child Care ChildCare1 8:00 AM 60 min
Outside Flex: Mobility** Nick 8:00 AM 30 min.
Outside Flex: Mobility** Nick 8:10 AM 30 min.
Yoga - Root Flow Elaina 8:15 AM 60 min
Circuit Jeff 8:15 AM 50 min
Stations Glenn 8:15 AM 50 min
Outside Flex: Mobility** Nick 8:20 AM 30 min.
Hot Pilates Monet 8:30 AM 50 min
Outside Flex: Mobility** Nick 8:30 AM 30 min.
Outside Flex: Mobility** Nick 8:40 AM 30 min.
Outside Flex: Mobility** Nick 8:50 AM 30 min.
Outside Flex: Mobility** Nick 9:00 AM 30 min.
Circuit** Jeff 9:15 AM 50 min
Child Care ChildCare1 9:15 AM 60 min
Stations Andrew 9:15 AM 50 min
Yoga - Root Flow 2 Luc 9:30 AM 60 min
Hot Full Body Ali 9:30 AM 50 min
Cycle** Summer 9:30 AM 45 min
Child Care ChildCare1 10:15 AM 60 min
Stations Brendan 10:15 AM 50 min
Power Flow and Chill Ashley 10:45 AM 60 min
Circuit Alyssa 11:15 AM 50 min
Hip Hop Flow Leigh 12:00 PM 60 min
Hot Pilates Monet 12:00 PM 50 min
Zoom Virtual Class: Ass & Abs Summer 12:00 PM 50 min
Cycle Danielle 12:00 PM 45 min
Stations Connor 12:15 PM 50 min
Circuit Alyssa 12:15 PM 50 min
Stations** Connor 3:15 PM 50 min
Child Care ChildCare1 4:00 PM 60 min
Cycle Monet 4:00 PM 45 min
Circuit Sam 4:15 PM 50 min
Root Flow** Anne 4:15 PM 60 min
Stations** Connor 4:15 PM 50 min
Hot Full Body Anna 4:30 PM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 4:30 PM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 4:40 PM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 4:50 PM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 5:00 PM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 5:10 PM 30 min
Stations Brendan 5:15 PM 50 min
Circuit Nancy 5:15 PM 50 min
Child Care ChildCare1 5:15 PM 60 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 5:20 PM 30 min
Yoga Express Kiera 5:30 PM 30 min
Hot Full Body Anna 5:30 PM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 5:30 PM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 5:40 PM 30 min
Cycle X W Jack 5:45 PM 30 min
Cycle - Yoga Blend Jack / Megan 5:45 PM 60 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 5:50 PM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 6:00 PM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 6:10 PM 30 min
Stations W Dylan 6:15 PM 50 min
HANG 10 Circuit** Morgan 6:15 PM 50 min
Yoga Express Megan 6:15 PM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 6:20 PM 30 min
Hot Full Body Jeffrey 6:30 PM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 6:30 PM 30 min
Cycle Ali 6:30 PM 45 min
Hip Hop Flow Ashley 7:00 PM 70 min
Ass and Abs W Reggie 7:15 PM 50 min
Stations Roddy 7:15 PM 50 min
 
Stations Dylan 5:15 AM 50 min
Hot Arms & Abs Erinn 5:30 AM 50 min
Cycle - Yoga Blend Jack / Leigh 6:00 AM 60 min
Cycle X Jack 6:00 AM 30 min
Circuit Roddy 6:15 AM 50 min
Stations Dylan 6:15 AM 50 min
Hot Pilates Dani 6:30 AM 50 min
Yoga Express Leigh 6:30 AM 30 min
Cycle Glenn 7:00 AM 45 min
Arms and Abs Sam 7:15 AM 50 min
Yoga - Root to Rise Leigh 7:15 AM 60 min
Stations Andrew 7:15 AM 50 min
Hot Full Body** Summer 7:30 AM 50 min
Child Care ChildCare1 8:00 AM 60 min
Circuit Reggie 8:15 AM 50 min
Stations Sam 8:15 AM 50 min
Hot Full Body Summer 8:30 AM 50 min
Meditation Michelle 8:30 AM 30 min
Zoom Virtual HIIT Gen King 9:00 AM 50 min
Circuit Reggie 9:15 AM 50 min
Child Care ChildCare1 9:15 AM 60 min
Stations Sam 9:15 AM 50 min
Yoga - Root Jamie 9:30 AM 60 min
Hot Pilates Melody 9:30 AM 50 min
Cycle Dani 9:30 AM 45 min
Arms and Abs Reggie 10:15 AM 50 min
Child Care ChildCare1 10:15 AM 60 min
Power Flow & Chill** Elaina 10:45 AM 60 min
Circuit Sam 11:15 AM 50 min
Hot Arms & Abs Ali 12:00 PM 50 min
Cycle Express** Danielle 12:00 PM 30 min
Cycle - Yoga Blend** Danielle / Ashley 12:00 PM 60 min
Stations** Andrew 12:15 PM 50 min
Circuit Dylan 12:15 PM 50 min
Yoga Express Ashley 12:30 PM 30 min
Circuit Morgan 3:15 PM 50 min
Child Care ChildCare1 4:00 PM 60 min
Yoga - Root Flow** Anne 4:15 PM 60 min
Circuit** Jeff 4:15 PM 50 min
Stations** Brendan 4:15 PM 50 min
Movement Monet 4:30 PM 45 min.
Cycle Summer 4:30 PM 45 min
Circuit Morgan 5:15 PM 50 min
Child Care ChildCare1 5:15 PM 60 min
Stations Glenn 5:15 PM 50 min
Hip Hop Flow Michelle 5:30 PM 60 min
Hot Arms & Abs Erinn 5:30 PM 50 min
Zoom Virtual Ass + Abs Roddy 5:30 PM 50 min
Turnt Up Thursday Julio 5:45 PM 45 min
Arms and Abs Reggie 6:15 PM 50 min
Stations Glenn 6:15 PM 50 min
Hot Pilates Laura 6:30 PM 50 min
Power Flow and Chill** Melissa 6:45 PM 75 min
Cycle** Brooke 6:45 PM 45 min
Ass & Abs** Reggie 7:15 PM 50 min
 
Circuit Lance 5:15 AM 50 min
Sunrise Hip Hop Flow Ashley 6:00 AM 60 min
Drake vs. Lil Wayne Dani 6:00 AM 45 min
Circuit Lance 6:15 AM 50 min
Stations Brendan 6:15 AM 50 min
Hot Ass & Abs Anna 6:30 AM 50 min
Cycle Julio 7:00 AM 45 min
Power Flow and Chill Michelle 7:15 AM 60 min
Circuit Reggie 7:15 AM 50 min
Stations Glenn 7:15 AM 50 min
Hot Ass & Abs Anna 7:30 AM 50 min
Child Care ChildCare1 8:00 AM 60 min
Ass & Abs: Advanced Reggie 8:15 AM 50 min
Stations Glenn 8:15 AM 50 min
Meditation Michelle 8:30 AM 30 min
Hot Ass & Abs Carly 8:30 AM 50 min
Ass and Abs Reggie 9:15 AM 50 min
Stations Roddy 9:15 AM 50 min
Child Care ChildCare1 9:15 AM 60 min
Yoga - Root Flow Elaina 9:30 AM 60 min
Hot Ass & Abs Melody 9:30 AM 50 min
Cycle Danielle 9:30 AM 45 min
Circuit Connor 10:15 AM 50 min
Child Care ChildCare1 10:15 AM 60 min
Hot Pilates Melody 10:30 AM 50 min
Restore** Melissa 10:45 AM 60 min
cancelled Melissa 10:45 AM (60 min)
Circuit Connor 11:15 AM 50 min
Zoom Virtual Class: Root Flow Marley 12:00 PM 60 min
Cycle X Monet 12:00 PM 30 min
Cycle - Yoga Blend Monet / Kiera 12:00 PM 60 min
Stations** Glenn 12:15 PM 50 min
Circuit Roddy 12:15 PM 50 min
Yoga Express Kiera 12:30 PM 30 min
Circuit** Andrew 3:15 PM 50 min
Hot Pilates Erica 3:30 PM 50 min
Child Care ChildCare1 4:00 PM 60 min
Cycle Summer 4:00 PM 45 min
Hip Hop Flow Leigh 4:15 PM 60 min
Circuit Andrew 4:15 PM 50 min
Stations Reggie 4:15 PM 50 min
Hot Full Body Coy 4:30 PM 50 min
Circuit Morgan 5:15 PM 50 min
Stations Bryan 5:15 PM 50 min
Child Care ChildCare1 5:15 PM 60 min
Root Flow** Kiera 5:30 PM 60 min
Hot Pilates** Erica 5:30 PM 50 min
Cycle*** Summer 5:30 PM 45 min
Stations Andrew 6:15 PM 50 min
 
Circuit Jeff 7:15 AM 50 min
Child Care ChildCare1 7:45 AM 60 min
Zoom Virtual Class: HIIT Dylan 8:00 AM 50 min
Flow to Crow Ashley 8:15 AM 60 min
Circuit Lance 8:15 AM 50 min
Stations Connor 8:15 AM 50 min
Hot Full Body Summer 8:30 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 8:30 AM 30 min
Cycle Glenn 8:30 AM 45 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 8:40 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 8:50 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 9:00 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 9:10 AM 30 min
Circuit Jeff 9:15 AM 50 min
Child Care ChildCare1 9:15 AM 60 min
Stations Connor 9:15 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 9:20 AM 30 min
Yoga - Root Flow Jamie 9:30 AM 70 min
Hot Full Body Erica 9:30 AM 50 min
Zoom Virtual Classes: Root Flow Leigh 9:30 AM 60 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 9:30 AM 30 min
Cycle Brooke 9:30 AM 45 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 9:40 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 9:50 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 10:00 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 10:10 AM 30 min
Ass and Abs Reggie 10:15 AM 50 min
Stations Brendan 10:15 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 10:20 AM 30 min
Hot Full Body Jeffrey 10:30 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 10:30 AM 30 min
Child Care ChildCare1 10:30 AM 60 min
Cycle Summer 10:30 AM 45 min
Soul Flow Luc 11:00 AM 60
Arms and Abs Reggie 11:15 AM 50 min
Stations Roddy 11:15 AM 50 min
Hot Popilates Laura 11:30 AM 50 min
Cycle** Summer 11:30 AM 45 min
Circuit** Glenn 12:15 PM 50 min
 
Child Care ChildCare1 8:00 AM 60 min
Circuit Glenn 8:15 AM 50 min
Stations Dylan 8:15 AM 50 min
Hot Full Body Carly 8:30 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 8:30 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 8:40 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 8:50 AM 30 min
Sunday Service X: ALL KANYE Andrew S. 9:00 AM 45 min
Child Care ChildCare1 9:00 AM 60 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 9:00 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 9:10 AM 30 min
Circuit Morgan 9:15 AM 50 min
Yoga - Root Flow Anne 9:15 AM 60 min
Stations Nick 9:15 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 9:20 AM 30 min
Hot Pilates Melody 9:30 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 9:30 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 9:40 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 9:50 AM 30 min
Zoom Virtual Class: Root Flow (70 Minutes) Jamie 10:00 AM 70 min
Cycle Glenn 10:00 AM 45 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 10:00 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 10:10 AM 30 min
Circuit Morgan 10:15 AM 50 min
Stations Roddy 10:15 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 10:20 AM 30 min
Power Flow & Chill Megan 10:30 AM 75 min
Hot Full Body Erinn 10:30 AM 50 min
Child Care ChildCare1 10:30 AM 60 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 10:30 AM 30 min
Circuit Morgan 11:15 AM 50 min
Stations Roddy 11:15 AM 50 min
Cycle** Tiffany 11:30 AM 45 min
Soul Flow Elaina 12:00 PM 60
Zoom Virtual Class: Adult Nap Instructor1 1:15 PM 45 min
Adult Nap Instructor1 1:15 PM 45 min
Chill Flow Elaina 3:00 PM 60 min
Root - Reduced Heat** Melissa 4:15 PM 60 min
Circuit** Roddy 4:15 PM 50 min
Circuit** Roddy 5:15 PM 50 min
Restore Michelle 5:30 PM 60 min
Strength in Numbers Ride: Center for Policing Equity Tiffany / Glenn 6:45 PM 45 min
 
Circuit Andrew 5:15 AM 50 min
Cycle - Yoga Blend Julio / Kiera 6:00 AM 60 min
Cycle X Julio 6:00 AM 30 min
Circuit Andrew 6:15 AM 50 min
Stations Lance 6:15 AM 50 min
Hot Arms & Abs Anna 6:30 AM 50 min
Yoga Express Kiera 6:30 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 7:00 AM 30 min
Cycle** Summer 7:00 AM 45 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 7:10 AM 30 min
Root to Rise** Michelle 7:15 AM 60 min
Circuit Alyssa 7:15 AM 50 min
Stations Lance 7:15 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 7:20 AM 30 min
Hot Pilates Melody 7:30 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 7:30 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 7:40 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 7:50 AM 30 min
Child Care ChildCare1 8:00 AM 60 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 8:00 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 8:10 AM 30 min
Circuit Sam 8:15 AM 50 min
Stations Andrew 8:15 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 8:20 AM 30 min
Hot Arms & Abs Alyssa 8:30 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 8:30 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 8:40 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 8:50 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Nick 9:00 AM 30 min
Circuit Morgan 9:15 AM 50 min
Child Care ChildCare1 9:15 AM 60 min
Stations Reggie 9:15 AM 50 min
Hip Hop Flow Leigh 9:30 AM 60 min
Hot Arms & Abs Alyssa 9:30 AM 50 min
Cycle Danielle 9:30 AM 45 min
Circuit Nick 10:15 AM 50 min
Child Care ChildCare1 10:15 AM 60 min
Stations Reggie 10:15 AM 50 min
Hot Pilates Melody 10:30 AM 50 min
Root Flow** Elaina 10:45 AM 60 min
Circuit** Jeff 11:15 AM 50 min
Zoom Virtual HIIT Andrew 12:00 PM 50 min
Cycle - Yoga Blend Ali / Kiera 12:00 PM 60 min
Cycle X Ali 12:00 PM 30 min
Circuit** Jeff 12:15 PM 50 min
Stations** Dylan 12:15 PM 50 min
Yoga Express Kiera 12:30 PM 30 min
HANG 10 Stations** Instructor1 3:15 PM 50 min
Hot Full Body** Jeffrey 3:30 PM 50 min
Child Care ChildCare1 4:00 PM 60 min
Cycle Monet 4:00 PM 45 min
Stations** Instructor1 4:15 PM 50 min
Yoga - Root Flow Luc 4:15 PM 60 min
Ass and Abs Reggie 4:15 PM 50 min
Hot Arms & Abs Ali 4:30 PM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Glenn 4:30 PM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Glenn 4:40 PM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Glenn 4:50 PM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Glenn 5:00 PM 30 min
Cycle Monet 5:00 PM 45 min
Outside Flex: 30 Min** Glenn 5:10 PM 30 min
Circuit Nancy 5:15 PM 50 min
Child Care ChildCare1 5:15 PM 60 min
Stations Dylan 5:15 PM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Glenn 5:20 PM 30 min
Yoga - Root Anne 5:30 PM 60 min
Hot Pilates Erica 5:30 PM 50 min
Zoom Virtual Ass + Abs Summer 5:30 PM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Glenn 5:30 PM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Glenn 5:40 PM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Glenn 5:50 PM 30 min
Hip Hop Monday Andrew S. 6:00 PM 45 min
Outside Flex: 30 Min** Glenn 6:00 PM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Glenn 6:10 PM 30 min
Arms and Abs Reggie 6:15 PM 50 min
Stations Nick 6:15 PM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Glenn 6:20 PM 30 min
Hot Arms & Abs Erica 6:30 PM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Glenn 6:30 PM 30 min
Hip Hop Flow Ashley 7:00 PM 70 min
Stations** Nick 7:15 PM 50 min
Circuit Sam 7:15 PM 50 min
 
Stations Roddy 5:15 AM 50 min
Hot Ass & Abs Candice 5:30 AM 50 min
Yoga - Root Flow Michelle 6:00 AM 60 min
Cycle Tiffany 6:00 AM 45 min
Circuit Dylan 6:15 AM 50 min
Stations Roddy 6:15 AM 50 min
Hot Ass & Abs Candice 6:30 AM 50 min
Cycle** Summer 7:00 AM 45 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 7:00 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 7:10 AM 30 min
Hip Hop Flow & Chill Leigh 7:15 AM 60 min
Circuit Sam 7:15 AM 50 min
Stations Glenn 7:15 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 7:20 AM 30 min
Hot Pilates Melody 7:30 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 7:30 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 7:40 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 7:50 AM 30 min
Child Care ChildCare1 8:00 AM 60 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 8:00 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 8:10 AM 30 min
Circuit Sam 8:15 AM 50 min
Stations Reggie 8:15 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 8:20 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 8:30 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 8:40 AM 30 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 8:50 AM 30 min
Zoom Virtual HIIT Gen King 9:00 AM 50 min
Outside Flex: 30 Min** Matt 9:00 AM 30 min
Circuit** Roddy 9:15 AM 50 min
Stations Reggie 9:15 AM 50 min
Child Care ChildCare1 9:15 AM 60 min
Hot Ass & Abs Erica 9:30 AM 50 min
Cycle X Ali 9:30 AM 30 min
Cycle - Yoga Blend Ali / Jamie 9:30 AM 60 min
Yoga Express Jamie 10:00 AM 30 min
Ass and Abs Glenn 10:15 AM 50 min
Child Care ChildCare1 10:15 AM 60 min
Yoga - Root Flow Jamie 10:45 AM 60 min
Circuit Reggie 11:15 AM 50 min
Power Flow & Chill** Luc 12:00 PM 60 min
Hot Ass & Abs Ali 12:00 PM 50 min
Cycle Dani 12:00 PM 45 min
Circuit Dylan 12:15 PM 50 min
Stations Andrew 12:15 PM 50 min
Circuit Sam 3:15 PM 50 min
Child Care ChildCare1 4:00 PM 60 min
Root Flow Melissa 4:15 PM 60 min
Stations** Andrew 4:15 PM 50 min
Circuit Jeff 4:15 PM 50 min
Hot Pilates Erica 4:30 PM 50 min
Disco Fever** Monet 4:30 PM 45 min
Circuit Jeff 5:15 PM 50 min
Stations Brendan 5:15 PM 50 min
Child Care ChildCare1 5:15 PM 60 min
Yoga - Root Flow Megan 5:30 PM 60 min
Hot Ass & Abs Summer 5:30 PM 50 min
Zoom Virtual Upper Body Circuit Reggie 5:30 PM 50 min
Cycle Danielle 5:45 PM 45 min
Circuit Bryan 6:15 PM 50 min
Stations Glenn 6:15 PM 50 min
Hot Pilates Melody 6:30 PM 50 min
Root Elaina 6:45 PM 60 min
Cycle Brooke 7:00 PM 45 min
Circuit Bryan 7:15 PM 50 min